Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta (Shiatsu-masszőr)

Varju Miklósné (Szilvi)

Récsi Zsuzsanna

Rólunk

Mit is mondhatnánk magunkról?

 

 

Dióhéjban annyit, hogy egész életünkben készültünk valamire, de nem tudtuk mire. Az elmúlt pár évben kristályosodott ki egyértelműen számunkra, hogy mivel szeretnénk foglalkozni a jövőben:  Emberekkel. Segíteni nekik valahogyan. Aztán ez a "valahogyan" egy úttá fejlődött. Ezen az úton segítünk abban, hogy embertársaink visszataláljanak önmagukhoz, ami egyúttal a gyógyulás útjára lépést jelenti.

Az önmagunkra találásnak számtalan módja van, de végül mindegyik végcélja ugyanaz: az egyensúlyunk, harmóniánk megteremtése.

Ez elengedhetetlen a boldog, egészséges élet megéléséhez.

A betegség, illetőleg az azt megelőző diszkomfortérzet akkor jelenik meg, amikor a szervezet egyensúlya megbomlik.

A természetgyógyászat holisztikus jellegéből adódóan az embert mint a test-lélek-energetikai sík egységeként szemléli. Ha valamelyik tényezőben hiba lép fel, akkor azt orvosolni kell. Ennek egy szelíd, a hagyományos orvoslást kiegészítő módja az alternatív,  komplementer gyógyászat. A rendelkezésünkre álló módszerekkel  igyekszünk a hozzánk fordulók fizikai, mentális állapotán javítani, illetőleg az egészségét megőrizni.

Amióta csak élünk, tanulunk, folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy tudásunk mélyebb és átfogóbb legyen. Tevékenységünket e területen egyenlőre főállásunk mellett végezzük, mindketten a közszférában dolgozunk. Évtizedek óta barátnők vagyunk, megbízunk egymásban és a szaktudásunkban. Ennek folyományaként úgy gondoltuk, közösen vágunk bele ebbe a vállalkozásba.

Ha úgy érzi, szüksége lenne változásra, mert megragadt életének egy bizonyos pontján, ha stresszes és emiatt már fizikai tünetei is jelentkeztek, forduljon bizalommal hozzánk! Szeretettel várjuk Önöket!

 fülakupunktúrás addiktológus, masszőr